Angol

Az elmúlt években, az idegen nyelv természetes része lett életünknek.

Ezt a természetességet éreztetjük meg a gyerekekkel, amikor heti két alkalommal csoportonként, felsőfokú nyelvvizsgával pedagógus foglalkozik a gyerekekkel. Angolul beszélgetnek, játszanak. Az óvodapedagógusok is bekapcsolódnak ebbe a tevékenységbe. A gyerekek eldönthetik, hogy részt kívánnak-e venni benne.

Olyan verseket, dalokat tanulnak, amelyek az óvodás korosztály számára igen könnyen elsajátíthatók. Az egyszerű mindennapi feladatok (tisztálkodás, terítés stb.) kifejezéseit hallgatják, értelmezik, gyakorolják. Hetente az egyik foglalkozás mindig a tornateremben van.

Azt szeretnénk elérni, hogy a gyerekek először ne az iskolapadban, oktatási keretek között találkozzanak az idegen nyelvvel. Az első megszólalások ne felelés formájában történjenek, ne alakuljanak ki gátlások a megszólaláskor. A játékos forma ad ehhez megfelelő keretet.

Az idegen nyelv tanulásának, illetve használatának során a gyerekek olyan logikai műveleteket használnak, amelyek segítik az elvont gondolkozás kialakulását, fejlesztik a tanulási képességeket.

Iskolás korú angol csoport is működik.

A foglalkozás árát az alapdíj tartalmazza.

Alapfoglalkozás.

vissza