Ebédlemondás

Ezen az oldalon lehetősége van arra, hogy lemondja gyermeke befizetett étkeztetését, tetszőleges időre előre, ha gyermeke valamilyen oknál fogva (betegség, utazás, stb.) nem tud részt venni az óvodai foglalkozáson. Az ebédlemondás természetesen továbbra is lehetséges telefonon, vagy személyesen az óvodában.

Elküldés előtt alaposan ellenőrizze a megadott adatokat!
Minden mező kitöltése kötelező.

Szülő neve:
Szűlő e-mail címe:
Gyermek neve:
Gyermek csoportja:
Lemondás első napja:
Lemondás utolsó napja:

Kérem, adja meg a szülő nevét!

Kérem, adja meg a szülő e-mail címét!

Hibás e-mail cím formátum. Kérem javítsa!

Kérem, adja meg a gyermek nevét!

Kérem, adja meg a gyermek csoportját!

Kérem, adja meg a lemondás első napját!

Kérem, adja meg a lemondás utolsó napját!

Tudnivalók

Az ebédlemondás lehtősége különbözik a JUNIOR Vendéglátó Rt. által beszállított étel és a helyben főzött bio étel között. Az eltérés abból adódik, hogy a JUNIOR Vendéglátó Rt. részére már előző nap le kell adni a következő napi adagok listáját.

JUNIOR étkeztetés estén:

Ebédet lemondani következő napra csak az azt megelőző nap fél 9-ig lehetséges. (Tehát például ha kedd délután kiderül, hogy gyermeke holnap (azaz szerdán) nem megy óvódába, akkor szerdától már nem tudja lemondani az ebédet, csak csütörtöktől.)

Helyben főzőtt bio étkeztetés esetén:

Ebédet lemondani következő napra a tárgy nap fél 9-ig lehetéséges. (Tehát például ha kedd fél 9-ig kiderül, hogy gyermeke aznap nem megy óvodába, akkor még a keddi ebédet is le tudja mondani.

A lemondott napok ára mindkét esteben automatikusan jóváíródik a következő hónap befizetéséből.

Az interneten elküldött lemondás teljesen egyenértékû a telefonon, vagy személyesen megtett lemondással, mindhárom esetben azonosak az eljárás szabályai.