Bio-étlap

2018. február 19. - február 23.

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Reggeli
  • gyümölcstea
  • zabpehelykása
  • alma
  • banán
  • frissen facsart narancslé
  • rozskenyér
  • vaj
  • szalámi
  • uborka, paradicsom
  • hársvirágtea
  • frissen sült zsemle
  • csirkemájkrém
  • vegyes csírák
  • hibiszkusztea
  • rozskenyér
  • főtt virsli
  • mustár
  • paprika, paradicsom
  • citromfűtea
  • teljes kiőrlésű kenyér
  • majonézes brokkolikrém
  • paprika, paradicsom
  • savanyú káposzta
Ebéd
  • zöldségleves burgonyagombóccal
  • paradicsomos tészta
  • sajt
  • sütőtökkrémleves
  • levesgyöngy
  • mexikói csirkeragu
  • grízgaluska leves
  • zöldbabfőzelék
  • stefánia
  • szilvaleves
  • tarhonyás hús
  • vegyes csírák
  • gulyásleves
  • farsangi fánk
  • szilvalekvár
Uzsonna
  • gyümölcskrém
  • háztartási keksz
  • csipkebogyótea
  • burgonyás kenyér
  • tepertőkrém
  • lila hagyma, paprika
  • savanyú káposzta
  • bodzatea
  • teljes kiőrlésű kenyér
  • zöldfüszeres sajtkrém
  • narancstea
  • kukoricás kenyér
  • körözött
  • lila hagyma, uborka
  • savanyú káposzta
  • joghurt
  • gyümölcskrém
  • csokireszelék
  • müzli

Nyomtatás